Flott prestasjon av Oosterhout supertalent Niels Laros på 1500m

Til tross for ny nederlandsk rekord, dessverre ingen medalje til Niels Laros fra Oosterhout ved VM i friidrett i Budapest.

Dessverre klarte ikke Oosterhout-supertalentet Niels Laros (18) å gjennomføre et 1500 meter stunt under onsdagskveldens friidretts-VM i Budapest. Tidligere denne uken satte han ny nederlandsk rekord over denne distansen og under finalen onsdag kveld kunne Niels konkurrere mye med de beste utøverne i verden, men dessverre klarte han ikke å hente tilbake en medalje i Oosterhout. Han ble nummer ti med en bestetid på 3:31,25, godt under sitt beste på 3:32,74 satt sist søndag.

Ny nederlandsk rekord

I første etappe av konkurransen klarte Niels å henge med meget godt og var en stund med i kampen om medalje. Et øyeblikk løp han på fjerdeplass, men på siste runde ble han forbigått av flere utøvere. Likevel klarte han å sette ny nederlandsk rekord, som også er et meget godt resultat. Gullet gikk til briten Josh Kerr (3:29,38), sølvet gikk til den norske olympiske mesteren Jakob Ingebrigtsen (3:29,65). Narve Gilje Nordas tok bronsen tre hundredeler fra sin landsmann.