Downer for Jasper Cillessen: keeper drar i Valencia på grunn av skade | Fotball

Cillessen var i utmerket form og er Valencias førstevalg denne sesongen. Han kom også tilbake til det nederlandske landslaget under ledelse av landslagssjef Louis van Gaal og var startende i den siste landskampen mot Norge i november. Den tidligere Ajax-keeperen erstattet deretter den skadde Justin Bijlow.

Uten Cillessen spilte Valencia 1-1, og det var et tilbakeslag for Sevilla. Nummer 2 i den spanske ligaen klarte ikke å tette gapet med lederen for Real Madrid. Forskjellen er 4 poeng. Sevilla tok raskt ledelsen takket være et selvmål av Mouctar Diakhaby. Etter pause kom hjemmelaget Valencia til via Gonçalo Guedes.

Real Sociedad på bekostning av Atlético Madrid i kvartfinalen

Atlético Madrids spanske cupeventyr er over. Trener Diego Simeones lag falt i åttendefinalen onsdag i Real Sociedad, ansvarlig for å eliminere PSV i Europa League forrige måned.

Belgiske Adnan Januzaj åpnet scoringen for Sociedad etter over en halvtime. Tidligere FC Groningen-spiller Alexander Sørloth doblet ledelsen kort tid etter pause. Atlético kunne ikke lenger diskutere det.

Real Madrid og FC Barcelona spiller i 16-delsfinalen i den spanske cupen torsdag.

Tyskland: Hannover eliminerer Borussia Mönchengladbach i cupturneringen

Borussia Mönchengladbach ble overrasket i åttendefinalen i den tyske cupturneringen av Hannover 96. Nåværende Bundesliga nummer 12 tapte 3-0 mot den andre Bundesliga nummer 12.

Maximilian Beier scoret to mål for Hannover. Sebastian Kerk brukte en straffe mellom disse to målene. Mark Diemers, signert av Hannover fra Feyenoord, ble værende på benken.

RB Leipzig nådde kvartfinalen. Laget til trener Domenico Tedesco vant 2-0 mot Hansa Rostock. Solomon Owusu Bonnah, en 18 år gammel Ajax ungdomsspiller, ankom Leipzig like før tiden.

Den oransje keeperen Mark Fleks nøt også suksess med SC Freiburg. Limburger vant med laget sitt 4-1 på Hoffenheim. Fleks spilte hele kampen.

Hertha BSC, med innbytter Jurgen Ekkelenkamp, ​​gikk på grunn i 16-delsfinalen. Hjemmekampen mot Union Berlin endte 2-3.

Bayern München og Borussia Dortmund hadde tidligere blitt eliminert fra den tyske cupen.

Frankrike: Botman og Lille utvider ubeseiret til ni kamper

Lille etablerer seg sakte i den franske fotballigaen. Den forsvarende mesteren slo FC Lorient 3-1 onsdag og er nå ubeseiret ni kamper på rad.

Den nederlandske forsvarsspilleren Sven Botman spilte hele kampen på Lille, som han tok ledelsen etter en halvtime med en tremålsledelse. Isaac Lihadji, Moritz Jenz og Reinildo Mandava scoret. Først i restitusjonstiden av andre omgang reagerte Lorient med Sambou Soumano.

Lille rykket opp til åttendeplass takket være en lang rekke ubeseirede takter. Avstanden fra nummer 2 i OGC Nice er 7 poeng.