Det baltiske derbyet går glipp av, siste kamp for latvierne mot Norge – Innebandy – Sportacentrs.com

Estland – Norge 4: 5 (2: 2, 0: 2, 2: 0, 0: 1), med start fra 5. til 8. plass
• Nordmennene oppdaget kampens utfall drøyt 30 minutter senere da Ketil Kronbergs slo ballen rett under diagonalpasningen. I det andre minuttet doblet nordmennene, men etter sju minutter scoret den tidligere legionen av «FBK Valmiera» Artūrs Okružko med et flott skudd;

• I det niende minuttet var nordmennene nær ved å score et tredje mål, men etter gjennomgang av videoen konkluderte dommerne med at ballen ikke hadde passert mållinjen. Kort tid etter iscenesatte esterne et godt kontring, med Patrik Kareliuson som scoret 2:2;

• Midtveis i den andre tredjedelen provoserte Kronberg seg til å bryte reglene ved å ta frisparket overbevisende. På slutten av den tredje kontret Arvīds Lindkvists i øverste hjørne, og tok nok en gang en tomålsledelse for Norge;

• De sentrale øyeblikkene nærmet seg i tredje periode, men esterne hadde fortsatt to mål bak seg. Med en pause på 30 sekunder, utarbeidet trenerne til våre nordlige naboer et samarbeid som var fantastisk for Patrick Markus å skille seg ut med et langskudd;

• Noen minutter senere ble reglene brutt mot Mark og med en fin avslutning scoret Matthias Einaman 4:4;