Call of Duty: Vanguard flerspiller i video

Den første uken av Call of Duty: Vanguard akkurat ferdig, og vi presenterer deg en 90-minutters video tatt under flerspillerøkter på PlayStation 5.

Som en påminnelse, her er planlagte datoer for stadier av Call of Duty: Vanguard betatest :

  • – Fra 10. til 13. september 2021: PlayStation 4 og PlayStation 5 i tidlig tilgang
  • – 16.–17. september 2021: Xbox One, Xbox Series S | X og PC i Early Access, pluss PlayStation 4 og PlayStation 5
  • – 18.–20. september 2021: Beta er åpen for alle plattformer.

I Call of Duty: Vanguard vil spillere reise til hjertet av historien, midt i andre verdenskrig. Den narrative kampanjen vil dekke frontene i Øst- og Vest-Europa, Stillehavet og Nord-Afrika. Spillere vil oppleve opprinnelsen til spesialstyrker, gjennom øynene til en multinasjonal gruppe soldater, som danner Task Force One.
Flerspilleren vil i mellomtiden tilby 20 kart fra lansering. Zombiefans vil kunne glede seg over en spesiell vandøde spillopplevelse, som vil markere en første zombie-crossover for Call of Duty.

Call of Duty: Vanguard vil bli utgitt for PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X | S og PC via Battle.net fredag ​​5. november 2021.

Noahs mening om at han spilte beta
Kunngjøringen av en ny Call of Duty under andre verdenskrig imponerte meg ikke spesielt, jeg sa til meg selv at jeg ville si min mening ved å spille den. Min første overraskelse var at vi endelig fikk noen originale kart og noen kule nye moduser. Til å begynne med var det vanskelig for meg å tilpasse meg nye vibrasjoner på dualsense, men det gjør kamper mye mer effektive. Noen kart gjør kampene virkelig intense. Jeg synes det fortsatt er tidlig å gi en mening om spillet, men betaversjonen har «muntret meg opp» på forventningene jeg hadde til dette arbeidet, nå venter jeg på fullversjonen for å kunne se alle nyhetene.

Albert Glisson

"Utforsker. Unapologetisk gründer. Alkoholfanatiker. Sertifisert forfatter. Wannabe tv-evangelist. Twitterfanatiker. Student. Nettforsker. Reisefantast."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.