Vosges. Han sykler i Norge for å støtte kampen mot multippel sklerose

Det er mange tiltak for å støtte sykdommer. Men hvordan den utføres, er det noen beundring, som den som ble gitt av Nathan Pigourier, en ung syklist på 28 år.

«Han banket på døren min og ba om å få campe i hagen min. Han forklarte meg hvorfor han tok denne sykkelturen, jeg var overbevist om det. Han spiste også med oss, vi snakket mye og Nathan gjorde også beregningene med sønnen vår Enzo. Til slutt hadde det vært synd å gå glipp av det, sier Aurélie Frattini, bosatt i Vincey.

Resten er Nathan Pigourier, fra Laudun i Gard, som forklarer det for oss: «Min første tur går tilbake til 2019. De første menneskene jeg møtte var et par i Allier, hvis dame hadde multippel sklerose. De ønsket meg velkommen som en venn. Siden da visste jeg at resten av livet mitt ville oppstå fra dette møtet. Et møte som Nathan bestemte seg for å øke bevisstheten om denne sykdommen, å gå til Norge på sykkel, gjennom alle mulige land. Det er åpnet en Facebook-side – Nath en roue libre – hvor hun forteller om dagene sine.

Dette innholdet er blokkert fordi du ikke har godtatt sporerne.

Ved å klikke på » Jeg aksepterer «, vil sporerne bli deponert og du vil kunne se innholdet .

Ved å klikke på «Jeg godtar alle sporere», autorisere innskudd av sporstoffer for lagring av dataene dine på våre nettsteder og applikasjoner for personlig tilpasning og annonseringsmålretting.

Du har muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst.
Administrer valgene mine


«Jeg legger lenken til den franske foreningen for multippel sklerose (AFSEP), den eldste av foreningene som kjemper mot multippel sklerose, fordi det i avtale med dem er satt opp en kattunge online på min Facebook-side. Donasjoner, fradragsberettiget ved 66 %, vil de gå til foreningen «, forklarer den unge mannen. Gjennom sin handling innser han at det er et stort flertall av sjenerøse mennesker:» Jeg ber bare om minimum, vann og landing på bakken. noen ganger tilbyr de meg mer, som et måltid. Det viser at vi kan gjøre ting ved å hjelpe hverandre.»

En bok for hver tur

Nathan Pigourier er motivert til å reise 5000 km med mannskapet sitt på 47 kg. – Jeg valgte å reise til Norge fordi været er ekstremt. Jeg prøver å ikke bli deprimert over tiden. Disse sykkelbegivenhetene sørget for at ingenting bekymret meg lenger. Jeg lærte å reparere sykler, fordi det kan hjelpe meg å jobbe, selv i et annet land. Det er givende å fikse det som er ødelagt. ved retur, som jeg har planlagt i slutten av januar, skal jeg skrive en bok om turen min. «En bok som vil bli selvutgitt, som» La France à dos de vélo «og» Grain de selle «som han skrev etter sine tidligere karrierer.

Albert Glisson

"Utforsker. Unapologetisk gründer. Alkoholfanatiker. Sertifisert forfatter. Wannabe tv-evangelist. Twitterfanatiker. Student. Nettforsker. Reisefantast."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.