TRIATHLON – Kristian Blummenfelt, ny ASICS-ambassadør

Etter en 2021-sesong preget av mange suksesser, inkludert en olympisk tittel vunnet i Tokyo, blir triatleten Kristian Blummenfelt offisielt ambassadør for det japanske merket.

Foto: ASICS

ASICS kunngjør en stor nyrekrutt til sine rekker: triatleten Kristian Blummenfelt. I 2021 vant nordmannen gull ved OL i Tokyo, verdensmestertittelen og finalen i triatlon-VM i Edmonton..

Kristian startet med triatlon i 2008 og ble med på det norske landslaget i 2009, med øynene rettet mot en OL-gull. Han scoret flere pallplasser på etapper i World Triathlon Series i 2017 og har fortsatt å forbedre seg siden den gang. I november i fjor slo han til og med Ironman-verdensrekorden på sin debut i Cozumel, Mexico..

Kristian Blummenfelt, olympisk triatlonmester i Tokyo 2021.

Samarbeidet med ASICS er åpenbart for den olympiske mesteren, som allerede har kjørt med den berømte Metaspeed Sky. «Fra mine første steg med denne modellen følte jeg at følelsene var helt forskjellige fra de andre skoene jeg hadde prøvd. På banen forbedret jeg rundetidene mine for hver runde sammenlignet med mine tidligere benchmarks. På dette nivået kan man ikke si nei til en slik tilbakeføring av energi, sa nordmannen før han fortsatte: «Jeg er veldig glad for å bli med i ASICS. Merkefilosofien, «Et sunt sinn i en sunn kropp», resonnerer mye i meg. Løping representerer frihet for meg og lar meg koble fra verden. Løping roer tankene mine og selv om det er en enkel aktivitet, hjelper det meg å finne balanse mellom kropp og sinn. «

Olivier Mignon, direktør for sportsmarkedsføring i ASICS EMEA, sa: «Kristians opptredener det siste året har vært fantastiske å se. Kristian deler våre verdier og er en fantastisk idrettsutøver som tror på fordelene med bevegelse i sinnet. Vi ser frem til å støtte ham med våre siste innovasjoner i årene som kommer. «

=> SE OGSÅ : Alle våre artikler om triatlon

Albert Glisson

"Utforsker. Unapologetisk gründer. Alkoholfanatiker. Sertifisert forfatter. Wannabe tv-evangelist. Twitterfanatiker. Student. Nettforsker. Reisefantast."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.