Tokyo-OL: resultatene til alle franskmennene denne søndagen 1. august

Nedenfor er resultatene, sport for sport, av alle franskmennene som deltok søndag 1. august ved OL i Tokyo.

FRIDRITT

Hammerkast for kvinner (kvalifikasjoner): Alexandra Tavernier kvalifiserte seg med 5. kast (73,51m)

Lengdehopp for kvinner (kvalifisering): Yanis David ble eliminert med 23. hopp (6,27 m)

100 m semifinale for menn: Jimmy Vicaut ble eliminert i semifinalen, 5. i serien sin på 10’11.

Kvinners trippelhopp: Rouguy Diallo endte på niende plass i den olympiske trestegsfinalen med en beste poengsum på 14.38.

800m menn, semifinale: Gabriel Tual kvalifiserte seg til finalen på 1:44,28. Pierre-Ambroise Bosse slo i stedet ut på 1: 48,62. Finalen finner sted onsdag 4. august (14.05).

400m hekk menn, semifinaler: Ludvy Vaillant og Wilfried Happio eliminerte henholdsvis 7. plass på 49.02 og 7. plass på 49.49 i serien.

BMX

Park, finale for menn: Anthony Jeanjean endte på 7. plass, den australske Logan ble kronet til olympisk mester.

HØYTTALERE

Kvartfinale (+91 kg): Mourad Aliev eliminert av engelske Clarke

HESTERIDNING

Etter dressur og langrenn, og før sprangstevnet, inntar Frankrike den foreløpige 3. plassen i lagkonkurransen.

Individuelt: Christopher Six på Totem de Bercy er 8., Karim Florent Laghouag på Triton Fontaine er 11. og Nicolas Touzaint på Absolut Gold er 13.

FEKTING

Lagfolie for menn: Blues Erwann Le Pechoux, Julien Mertine og Enzo Lefort olympiske mestere etter å ha slått russerne (45-28).

GOLF

Slagspill (4.) menns runde: Romain Langasque endte på 36. plass, på -7. Antoine Rozner endte på 45. plass, på -4.

GYM

Asymmetriske paralleller, finale for kvinner: Mélanie De Jesus Dos Santos ble nummer seks i finalen med en score på 14.033.

HÅNDBALL

Gruppe A, menn: Frankrike slått av Norge 32-29.

JEG SVØMMER

50 m NL menn: Florent Manaudou sølvmedalje i 21 ″ 55. Caeleb Dressel olympisk mester i 21 ″ 07.

SKYTE

25 m olympisk fartspistol for menn (kvalifikasjoner): Clément Bessaguet og Jean Quiquampoix henholdsvis 1. og 2. av første kvalifiseringsrunde. Andre kvalifiseringsfase og siste mandag.

BORDTENNIS

Herrelag: Frankrike (Simon Gauzy, Emmanuel Lebesson, Alexandre Cassin) kvalifiserte seg til kvartfinalen etter 3-0-seieren mot Hong Kong.

SEILE

Dobbeltjolle kvinner – 470: Camille Lecointre, Aloïse Retornaz 3. etter 8 av 10 løp.

Blandet flerskrog – Nacra 17 med folie: Manon Audinet, Quentin Delaprierre 8. før Medal Race som går tirsdag 3. august.

Dobbel jolle for menn – 470: Kevin Peponnet, Jeremie Mion, 10. etter 8 av 10 løp.

Laser, medaljeløp: Jean-Baptiste Bernaz vinner Medal Race og ender på 6. plass i det generelle klassen.

VOLLEY

Gruppe B, menn: Franskmennene ble beseiret av Brasil (3 sett til 2), men kvalifiserte seg til kvartfinalen.