På slutten av kampen tar de latviske spillerne opp med intrigene mot Nederland

Det latviske landslaget i fotball i kvalifiseringsturneringen til verdensmesterskapet i 2022 fredag ​​8. oktober i Riga med resultatet 0: 1 (0: 1), ga plass til det stjernespekkede nederlandske landslaget.

Davis Klassen scoret for Holland.

Kampen var til tider nesten vill og Roberts Ozols på FC Klassen fikk sitt andre gule kort etter 26 minutter. din billett for utestengelse fra spillet. Nederland kontrollerte ballen og forsøkte flere ganger å true Latvias mål, men hjemmelaget hadde den første muligheten til å skape øyeblikk i det 12.-13. minutt, da muligheten til å ta frispark og ballen fortsetter i straffespark. område.

Men etter 19 minutter tok Nederland ledelsen. Etter hjørnesparket nådde ballen Klāsen, som traff bakken med et sterkt skudd 1: 0. Noen minutter senere gjorde latvierne en utmerket kontring, der Andrejs Cigaņiks traff motstanderens mål først, men Roberts Uldriķis sendte returen. rett over innlegget. Omtrent fem minutter senere fikk vertene nok en farlig kontring, på slutten måtte nederlenderne prøve å ikke la Uldrik true målet igjen.

Kampen returnerte deretter til latvisk side av banen og i en av episodene slo Kodijs Gakpo ballen smalt langs målstolpen.

I starten av andre omgang, i det 49. minutt, i nok en kontring fra det latviske landslaget, slo Cigaņiks ballen over mål. Nederland fortsatte å angripe. Gjestene fortsatte å angripe langs kantene, og muligheter til å angripe sentralt ble ofte nedprioritert til fordel for pasninger ut mot vingen.

Halvveis i tiden tok Memphis Depay et tøft skudd i beleiringen av flere latviske fotballspillere. Nederlenderne fortsatte å true målet fra tid til annen og i en av episodene ble flere skudd fra bortespillere blokkert samtidig.

I det andre minuttet av oppklaringsperioden avviste Justin Beilov et svært truende slag fra Igor Tarasov, og reddet det nederlandske laget fra sensasjonelt tapte poeng. Til slutt forsvarte nederlenderne 1:0.

Mandag skal Latvia konkurrere med Tyrkia på Daugava stadion. På slutten av syklusen besøker Latvia Norge og Gibraltar i november.

Portalen «Delphi» tilbød en direktesending av teksten til spillet, hvor du kan lese en detaljert beskrivelse av hendelsene.

VM, uttak: Latvia – Holland

Latvia – Nederland 0: 1. Kamp over

90 + 2. min. Savaļnieks krysser inn i feltet og Latvia scorer et mål. Tarasov traff døren, men den nederlandske keeperen reddet. Etter nok et hjørnespark bommet Krollis.

90 + 2. min. Ontzan scoret fra flekken.

89. min. Tarasov og Stuglis går ut i gatene og erstatter Uldriķi og Emsi.

84 minutter forlot Ķigurs og Zjuzins banen for det latviske landslaget, men Krollis og Kārkliņš erstattet dem.

I det 84. minutt prøvde Depajs å utligne ved å slå en langpasning mot sentrale spissspillere, men gjestenes forsvar fikk mye bedre av spillestilen.

81 min Daniels Ontužāns kom inn for å erstatte ham.

80 min Hjemmelaget jobbet hardt for å passere sentrum og hadde som et resultat en god sjanse til å ta en da Veghorsts forsøkte å løfte ballen over keeper Veghorsts.

77 minutter Det latviske landslaget tapte mirakuløst nok ikke målet. Jaunzems blokkerer Langs skudd, men Gravenberhu blir stoppet av Ozols.

I det 76. minutt signaliserte dommeren at Gakpo skulle byttes ut.

I det 74. minutt fortsatte imidlertid Gakpo å kvele dem, da han reddet enkelt. Depajs har en god sjanse til å gi laget ledelsen, men hjemmelagets keeper Gakpo reddet et skudd fra Ozols som headet fra høyre kryss.

72. min. Gakpo ble skutt i en kollisjon med Zuzina, begge to. Det var ikke behov for medisinsk hjelp.

67. min. Latviske fotballspillere mistet ballen i straffefeltet og Nederland spilte umiddelbart et farlig angrep. Til slutt mottar ikke Depajs ballen omringet av latviske forsvarere nær målet.

62. min. Langs hadde to endringer i det nederlandske landslaget: Gravenberg tok banen. Kampen ble avsluttet av Berghuiss og Tils.

Etter midten fløy ballen langs mållinjen til det latviske landslaget, men Savaļnieks slo ham med hodet og ga ikke motstanderne håp om å score i denne episoden.

56 min De Vrij traff også hodet på det latviske landslaget, og han var heller ikke nøyaktig.

52. min. Nederlenderne har en god sjanse til å ta ledelsen, men vertens keeper Berghuiss reddet et skudd fra Gakpo som headet fra øvre høyre hjørne.

49. min. Nok en kontring fra det latviske landslaget mot det latviske landslaget. Etter 80 minutter burde Zyuzina ha tatt kampen opp for Cigaņiks, som tutet fra venstrekanten, men den lure lobben gikk over.

48 min Young nederst til høyre og Frencijs de Jongs stopper ham. Latvieren falt til side av sekstenmeteren, men dommeren hang ikke på.

47 «Det latviske landslaget har fått et hjørnespark, som ble tatt av Savaļnieks, men bare forverret.

47. min. Latvia

Andre omgang har begynt

Statistikken fra første omgang viser det nederlandske landslagets dominans i denne kampen.

Latvia – Nederland 0: 1. 1. omgang er over.

45. min. Det latviske landslaget har ikke noe annet valg enn å slå ballen utenfor sitt straffefelt. Etter et hjørnespark går ballen til Blinda, som slår den over tverrliggeren.

38. min. Lacpo di Depak prøver å slå gjennom flere ganger i midten, men klarer ikke å overvinne forsvarerne til gjestene.

37 minutter var Klāsens målscorer.

34. min. Berghuisa traff ham fra omtrent 30 meter og Ozols og han hadde ingen mulighet til å gjøre noen ting med det, han stupte og reddet. Det var over for ham.

34. min. Dumfries kom inn i kampen for Depaja da kampklokken slo 60 minutter. Et øyeblikk senere klarerte Ozols ballen hjem.

32. min. Det nederlandske landslaget dominerer ballen. Det latviske landslaget vant ballen en stund, men kom ikke over sin side av banen.

Nok et godt kontringsangrep for Latvia, de nederlandske forsvarerne må gjøre en stor innsats for å forhindre at ballen flyr inn i et tomt mål. Ķigurs spiller i straffefeltet for Jurkovskis, som slår inn til Uldriķis, som blokkerer skuddet når han faller.

20. min. Latvia har en sjanse til å utligne, men den åtte meter lange Uldriķis-muren er blokkert.

19. min. Latvia 0: 1 Nederland Etter hjørnesparket på 11 meter frigjør Klāsens seg på ballen og slår ballen i mål.

Nederland hadde 74 % ballbesittelse. Imponerende, men det var forventet og forutsigbart.

Dominansen til Nederland vokser, men fra tid til annen prøver Latvia å overraske sine motstandere med kontringer. Depaijam spiller ballen med hodet.

Latvia blir straffet, etterfulgt av handling, men Nederland avviser disse angrepene

Nederland spiller praktisk talt hele de første seks minuttene nær det latviske straffefeltet. Vanskelige første minutter for Latvia.

Og nok et øyeblikk for Nederland – Mephiss Depay slår farlig i 16-meteren.

Holland kontrollerer ballen i det første minuttet og Klasenam i det andre. Nådde ikke ballen.

Spillet har begynt

Sammenlignet med pensjonisttilværelsen i september, har denne gangen tre spillere ikke blitt med på det latviske landslaget: spissen Dāvis Ikaunieks, midtbanespillerne Kristers Tobers og Renārs Varslavāns. Det latviske laget må klare seg uten Vladislav Gutkovski mot Nederland, som pådro seg et gult kort etter forrige kamp i Montenegro og fikk en automatisk utestengelse på én kamp.

For det latviske landslaget i fotball i kvalifiseringsturneringen til verdenscupen, en kamp mot en av de store nederlenderne i verden. I bortekampen i mars tapte latviske fotballspillere 0:2.