Oversikt over lånespillere: «Simulert overføring»-score, Amuzu beste helg

Denne sesongen leier Jupiler Pro League-lagene også ut mange spillere til utenlandske klubber. Miké Tresor, Roman Yaremchuk, Abdulrazak Ishaq, Julien Ngoy og mange andre har gått videre til en annen liga. VoetbalNieuws følger aktivitetene til «leiesoldatene» hver uke. Et overblikk.

England: Premier League

Mike Tresor (KRC Genk): Den angripende midtbanespilleren spilte 61 minutter på Burnley mot Chelsea (1-4 tap).

Mesterskap

Giorgi Chakvetadze (AA Gent): Han ble værende på benken i Watford.

Tyskland: Bundesliga

Rasmus Carstensen (KRC Genk): Dansken spilte 90 minutter mot FC Köln. Leverkusen ble for sterke med 3-0.

Bundesliga 2

Christopher Scott (Antwerpen): Han spilte 1 minutt på Hannover 96.

Daichi Hayashi (STVV): Savnet på grunn av skade mot FC Nürnberg.

Spania: Liga

Roman Yaremchuk (Club Brugge): Han ble byttet ut etter 58 minutter i Valencia. Kampen mot Mallorca endte 1-1.

Andre divisjon

Nicolas Castro (KRC Genk): Den argentinske midtbanespilleren spilte 6 minutter for Elche, men ga assist i 2-1-seieren mot Andorra.

Nederland: Eredivisie

Cisse Sandra (Club Brugge): Han spilte 90 minutter for Excelsior, som spilte 0-0 mot Vitesse.
Alec Van Hoorenbeeck (KV Mechelen): Han kom inn etter 84 minutter for FC Twente. Fortuna Sittard ble beseiret 1–3.

Første divisjon

Laurit Krasniqi (Antwerpen): Han ble værende på benken på Roda JC.
Mohammed Doudah og Joseph Amuzu (KV Mechelen): Doudah spilte ikke, Amuzu 90 minutter med Helmond Sport mot Jong Utrecht (4-1). Det var en fantastisk helg for Amuzu-familien, da Francis» bror scoret og ga assist.

Frankrike: Ligue 1

Faitout Maouassa (Club Brugge): Benk på RC Lens.
Ernest Nuamah (RWDM): RWDMs «falske overføring» scoret for Lyon. Mannen på €25 millioner spilte 71 minutter mot Lorient (3-3).

Liga 2

Sasha Bansé (Standard): Han spilte ikke for Valenciennes.
Abdul Tapsoba (standard): Han spilte ikke for Amiens.

Norge: Eliteserien

Keegan Jelacic (AA Gent): Midtbanespilleren klarte ikke å spille for Stabaek.

Sverige: Allvenskan
Abdulrazak Ishaq (Anderlecht): Han spilte 85 minutter for Häcken mot Hammarby (2-2).

Italia: Serie A

Leandre Kuavita (Standard): Han var ikke i Genovas kjerne.
Jackson Tchatchoua (Charleroi): Han kom inn i det 83. minutt for Hellas Verona og ga en assist mot Frosinone (2-1 tap).

Türkiye: Superliga

Denis Dragus (Standard): Han spilte 87 minutter for Gaziantep, som tapte 2-0 for Basaksehir.
Julien Ngoy (KV Mechelen): Spissen spilte 90 minutter for Kasimpasa. De tapte 0-2 mot Fenerbahçe.

Slovakia: Superligaen

Jan Bernat (Westerlo): Han spilte 14 minutter for Trnava. Vant 1-2 mot Dukla.
Fernand Goure (Westerlo): Spissen spilte 90 minutter for DAC. Hun ga en assist under 3-1-seieren mot Podbrezova.

Danmark: 1. Divisjon

Emmanuel Toku (OHL): Han spilte ikke for Aalborg.

Polen: Ekstraklasa

Valentin Cojocaru (OHL): Målvakten er Pogons førstekeeper (0-3 seier mot Ruch Chorzow).

Østerrike: Bundesliga

Dimitri Lavalée (KV Mechelen): Basespiller hos Sturm Graz. Wolfsberger AC vant 1-2.