Oversikt over lånespillere: Genkie treffer blink, KVM-spiller på ballen

Denne sesongen leier Jupiler Pro League-lagene også ut mange spillere til utenlandske klubber. Miké Tresor, Roman Yaremchuk, Abdulrazak Ishaq, Julien Ngoy og mange andre har gått videre til en annen liga. VoetbalNieuws følger aktivitetene til «leiesoldatene» hver uke. Et overblikk.

England: Premier League

Mike Tresor (KRC Genk): Den angripende midtbanespilleren spilte 9 minutter i Burnley mot Bournemouth (2-1 tap).

Mesterskap

Giorgi Chakvetadze (AA Gent): Han ble værende på benken i Watford.

Tyskland: Bundesliga

Rasmus Carstensen (KRC Genk): Dansken spilte 90 minutter mot FC Köln. Leipzig var alt for sterke med 6-0.

Bundesliga 2

Christopher Scott (Antwerpen): Han spilte 5 minutter for Hannover 96 mot Schalke 04 (3-2 tap).

Daichi Hayashi (STVV): Han var på benken i FC Nürnberg.

Spania: Liga

Roman Yaremchuk (Club Brugge): Ankom 12 minutter i Valencia. De spilte uavgjort 2-2 mot Athletic Bilbao.

Andre divisjon

Nicolas Castro (KRC Genk): Den argentinske midtbanespilleren spilte 90 minutter for Elche. Argentineren scoret 2-1 på straffe mot Tenerife.

Nederland: Eredivisie

Cisse Sandra (Club Brugge): Han spilte 72 minutter for Excelsior, som tapte 3-1 for Volendam.
Alec Van Hoorenbeeck (KV Mechelen): Han spilte 7 minutter på FC Twente, som vant 2-1 mot Feyenoord.

Første divisjon

Laurit Krasniqi (Antwerpen): Han spilte 45 minutter på Roda JC, som vant 2-1 mot Jong Ajax.
Mohammed Doudah og Joseph Amuzu (KV Mechelen): Doudah spilte ikke, Amuzu 65 minutter for Helmond Sport mot NAC (1-1).

Frankrike: Ligue 1

Faitout Maouassa (Club Brugge): Det var ikke i kjernegruppen til RC Lens.
Ernest Nuamah (RWDM): Lyons kamp mot Marseille er avlyst.

Liga 2

Sasha Bansé (Standard): Han spilte 90 minutter på Valenciennes. Stillingen var 2-2 mot Caen.
Abdul Tapsoba (standard): Han spilte 3 minutter i Amiens mot Laval (0-0).

Norge: Eliteserien

Keegan Jelacic (AA Gent): Midtbanespilleren spilte 17 minutter for Stabæk mot Sarpsborg (2-2).

Sverige: Allvenskan
Abdulrazak Ishaq (Anderlecht): Häcken ankom i det 32. minutt (2-1 tap mot Mjällby).

Italia: Serie A

Leandre Kuavita (Standard): Han var ikke i Genovas kjerne.
Jackson Tchatchoua (Charleroi): Han kom inn etter 72 minutter for Hellas Verona. Juventus var for sterke med 1-0.

Türkiye: Superliga

Denis Dragus (Standard): Han spilte 82 minutter for Gaziantep, som tapte 2-0 for Besiktas.
Julien Ngoy (KV Mechelen): Spissen spilte 90 minutter for Kasimpasa. De vant 3-1 mot Istanbulspor og Ngoy scoret målet. Han ga også en assist forrige uke.

Slovakia: Superligaen

Jan Bernat (Westerlo): Han spilte 45 minutter for Trnava. Han vant 2-3 mot Trencin.
Fernand Goure (Westerlo): Spissen spilte 77 minutter for DAC. De vant 2-1 mot Zemplin.

Danmark: 1. Divisjon

Emmanuel Toku (OHL): Bankmann i Aalborg.

Polen: Ekstraklasa

Valentin Cojocaru (OHL): Målvakten er Pogons førstevalg.

Østerrike: Bundesliga

Dimitri Lavalée (KV Mechelen): Vi ankom Sturm Graz 90 minutter, Østerrike Wien tapte 0-1.