Ole Gunnar Solskjær føler ingen harme og «går ut døra» hos United | Sport

«Jeg vil ikke svare på alt, og det vil være journalister som vil be meg om et intervju. Men nei, jeg skal ikke gi intervjuer. Jeg ønsker å få ham ut på egenhånd, «sa Solskjær, 48.» Jeg går ut inngangsdøren fordi jeg tror alle vet at jeg har gitt alt for denne klubben. United betyr alt for meg og sammen er vi en god match. men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene vi trengte. Det er på tide for meg å gå til side.»

United tapte 4-1 for Watford lørdag og søndag morgen annonserte klubben at de var på utkikk etter en ny manager.

Solskjær kan leve godt med avskjeden, som har pågått en stund. Han ser ikke ut til å føle noen harme. – Jeg vil fortsette å støtte klubben. Fansen var fantastiske fra en av mine første berøringer av ballen. Jeg er sikker på at vi ikke vil miste hverandre av syne. For hvis jeg skal se fotballkamper hvor som helst, er det på Old Trafford, sa klubblegenden.

«Jeg skal tilbringe litt tid med familien min nå. Å måtte leve atskilt fra familien min på grunn av pandemien var kanskje den vanskeligste delen. Da ser jeg selvfølgelig til United og heier på neste manager. Jeg vil at det skal bli vellykket, og jeg håper jeg har lagt grunnlaget fordi jeg vet at jeg er god på det jeg gjør. Jeg er hundre prosent sikker på at jeg har skapt et fotballmiljø. På et tidspunkt vil jeg sannsynligvis gå tilbake til fotball igjen.

Solskjær etterfulgte Jose Mourinho i Manchester for nesten tre år siden.

Telesport Bulletin

Daglig de viktigste sportsnyhetene, resultater, analyser og intervjuer.

E-postadressen er ikke gyldig. Fyll ut igjen.

å lese her vår personvernerklæring.

Albert Glisson

"Utforsker. Unapologetisk gründer. Alkoholfanatiker. Sertifisert forfatter. Wannabe tv-evangelist. Twitterfanatiker. Student. Nettforsker. Reisefantast."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.