Nyheter – IIHF – Nyheter fra utlandet (oppdateres fortløpende)

IIHF

Mandag 18. april (permanent oppdatering)

TYSKLAND – Regensburg spiller opprykk i DEL2

Spanking the Hannover Scorpions 7-1, Regensdorf kvalifiserte seg til finalen i Oberligaen som han skal spille motEM Hannover eller memmingen og vil prøve å gjenvinne plassen i andredivisjon.

NORGE – Stavanger Storhamar Bud

Finalen i norgesmesterskapet blir en lang og rolig elv Stavanger? I alle tilfeller Storhamar veide ikke mye for den første kampen i finalen, og tapte 6-0 (2-0, 2-0, 2-0)! Det skal bemerkes at det 3. målet ble scoret av den tidligere friburgeren Greg Mauldinsom fullførte arbeidet med en assist på 5-0.

IIHF – Forberedelseskamp

I en oppvarmingskamp er det Japan en vits der Romania 8-2 (3-0, 3-0, 2-2).

SVERIGE – Rögle la ombord dårlig

Europamesteren kjemper i SHL-semifinalen. Teamet til Rogle Ängelholm led sitt andre nederlag på like mange kamper mot i ettermiddag Farjestads (1-2). Han er den internasjonale forsvareren Albert Johansson som scoret den avgjørende 2-1, etter 57’33». En forsinket, men veldig logisk suksess: Karlstadt scoret 20 flere skudd enn Rögle i hele kampen.

TSJEKKIA – Første poeng i finalen for Trinec

Kvitte seg med Mountfieldordinær sesongvinner, fra kvartfinalen (eliminert 11 Mlada Boleslav), Trinec (2.) e Sparta Praha (3.) har kjempet om Extraliga-tittelen siden mandag. Første runde for Trinec, som i 3. tredje (vant 4-0) slet med å overta Pragese som ledet fra 10. minutt. Trinec fikk en god start i kampanjen sin for å beholde en tittel som allerede hadde tilhørt henne i to år.

SVERIGE – Tyskeren Tobias Rieder forblir i Växjö

Fra Tobia Rieder (Landshut) ble med den svenske mesteren Växjo Lakers i midten av oktober scoret han 22 poeng på 36 kamper (11 mål, 11 assists). Den 29 år gamle kantspilleren har nå signert for ytterligere to sesonger med Småland. Forlengelsen av tyskeren er den første ansettelsesbeslutningen til sportsdirektøren Henrik Evertsson for neste sesong. Lakers har imidlertid ikke lenger en sjanse til å forsvare sin ligatittel. I kvartfinalen i SHL-sluttspillet ble de slått av Frölunda HC etter bare fire kamper.

TYSKLAND – Wolfsburg, kvalifiserte seg sist til semifinalen

De Grizzly fra Wolfsburg ankom kvartfinalen i DEL-seatingen i ettermiddag Bremerhaven 2-0. Kanadiske Tyler Gaudet (6.) og hans landsmann Spencer Machacek (59., tomt mål) sikret laget sitt det nødvendige 3. poenget.

SLOVENIA – Triglav beholder IHL-tittelen

Sikre en 4-2 seier på isen av Slavia Junior Ljubljana, Triglav beholdt IHL-tittelen han vant i fjor mot samme motstander og med samme poengsum på 2-1 i finaleserien. For tolv måneder siden vant klubben fra byen Kranj på straffer. Denne sesongen har det vært to suksesser i begynnelsen av første periode og to mål i tredje periode som gjorde at han kunne feire samme tittel etter fiaskoen i den slovenske mesterskapsfinalen mot Olympia Ljubljana.