Norske og russiske skiløpere vinner verdenscupstafettene

Norske langrennsløpere Simen Hegstad Krieger, Juhanne Klebo, Erik Valness og Emil Ivensen vant 4 × 7,5 km verdenscupstafett søndag.

Sergei Ustyugov, som sammen med Alexander Terentyev, Ilya Semikov og Artyom Maltsev, beseiret det andre russiske laget på bare to tideler ved ankomst til Lillehammerstafetten.

Det andre norske laget vant tredjeplassen, og tapte 1,2 sekunder til sine landsmenn. Det første russiske laget, Alexander Bolsjunov, var bare to tidels sekund fra pallen.

Russiske skiløpere Julija Stupak, Natalia Neprajeva, Tatiana Sorina og Veronika Stepanova var først i kvinnekonkurransen, og løp en 4 × 5 kilometer stafett på 54 minutter og 40,6 sekunder.

Andreplassen gikk til svenskene Emma Riboma, Frida Karlsson, Eba Andesson og Mues Ulson, 1,1 sekunder bak vinnerne, og tredjeplassen gikk til de norske utøverne Tiril Uness Wenge, Heidi Wenge, Teresa Juheug og Helene Marie Fosesholm, som tapte 1,2 sekunder. Svensker, en tiendedel av et sekund.

18 lag stilte i herrekonkurransen, ett av dem kom ikke i mål, men 16 enheter meldte seg på kvinnekonkurransen.