Middelmådige nederlandske juniorer taper treningskamp mot Norge i Nijmegen | RTL Nyheter

De nederlandske juniorene tapte mot Ungt Norge i en treningskamp. På halvfulle Goffert Stadion var stillingen 2-1 til skandinavene.

Etter bare to minutter lå det nederlandske laget under 1-0. Seedy Jatta dukket opp ved den andre stolpen, hvor han serverte etter et svingende kryss. Nederland satte deretter opp farten. Dermed ble det 1-1 etter mer enn femten minutters spill. Ruben van Bommel utnyttet Ajax-midtbanespiller Sivert Mannsverks unødvendige tap av ball. Etter utligningen presset Nederland ytterligere på og hadde noen flere sjanser, men første omgang forble det samme.

Rett etter pause hadde Norge en sterk fase, akkurat som i første omgang, hvor de nesten tok ledelsen. Nederlenderne forsvarte seg dårlig. Det andre norske målet kunne vært unngått en stund, men det kom likevel i det 55. minuttet sørget Andreas Schjelderup for 2-1 og satte sluttresultatet på tavla. Ibrahim Cissoko hadde en stor sjanse til å utligne i sluttfasen, men den 20 år gamle innbytteren bommet.

Mandag spiller laget ledet av landstrener Michael Reiziger borte mot Moldova i kvalifiseringsrunden til EM. Tidligere hadde landet blitt beseiret 3-0. Det nederlandske laget vant også alle seks gruppekampene og er på topp i gruppen.