KVELDENS NYHETER. 10 ting som kjennetegner Aija Auškāpas

Aija Auškāpas, medlem av juryen til musikalshowet «X Factor», den mest suksessrike og populære manageren for den latviske gruppen «Brainstorm», kan beundre hennes enorme arbeidskapasitet. Hun er en personlighet som kombinerer optimisme, femininitet og kjærlighet til jobb. Aija Auškāpas navn har vært viktig i musikkbransjen i over 20 år.

Bøker

«Jeg liker veldig godt å lese, og jeg gjør det når jeg får sjansen. Jeg har en veldig levende fantasi og kommer veldig raskt inn i bildenes verden i boken: gråter, ler, lever med dem. Noen ganger er det til og med vanskelig å koble til virkeligheten. Jeg liker både romaner og biografier, jeg leser også faglitteratur og prøver å lese vekselvis på latvisk, russisk, engelsk og tysk for å friske opp språket mitt og berike vokabularet mitt.»

teater

Besøk på stykket «Demon» i Liepaja.

«Jeg blir ofte sett på teatret. Sammen med ektemannen Dāvis er vi hyppige besøkende på premieren, og våre venner og bekjente inkluderer skuespillere og regissører: vi har den eksklusive muligheten til å diskutere det vi nettopp har sett med menneskene nærmest vis.»

Herregård

«Et sted å være sammen med familien, hoppe på trampoline med barna, jobbe i åkrene – plante poteter, klippe gresset, ta tak i bladene, tenne et stort bål med faren min, hjelpe mamma med å plukke rips svarte, ta en romantisk båttur med mannen sin på elven Iecava, gå i badstuen eller bare gjøre ingenting. «

Bil

«Mitt andre hjem. Det er ikke bare et transportmiddel, men også et sted hvor jeg kan søke tilflukt hvis det ser ut til at problemene, veggene og miljøet kommer og alt blir for mye. Slå på favorittsangen din, spenn fast sete og gå i alle retninger med litt høyere hastigheter.»

God søvn

«Jeg liker å sove! Jeg våkner alltid om morgenen og lar meg legge meg i 10 minutter til, men på ferie liker jeg å sove til 11.

Venner

«Venner spiller en veldig viktig rolle i livet mitt: Jeg liker å få venner, møte, snakke, ønske velkommen og besøke andre. Jeg har jenter å riste hjertet mitt med og venner som alltid er klare til å lytte.»

Opera

«Jeg jobber i musikkbransjen som manager for et veldig populært band, så arbeidsdagen min slutter aldri – takket være moderne teknologi er arbeidet alltid der og jeg har akkurat begynt å se etter måter å begrense deltakelsen på. det viktigste Tingen er at arbeid gir meg glede og lar meg glede andre også».

Latter

«Du kan kjenne meg igjen på latteren: de er smittsomme og entusiastiske.»

Reiser

«Å reise er en av hobbyene mine. Hvis jeg hadde muligheten, kunne jeg reise hele tiden. Jeg har lagt merke til at når jeg starter en reise, har jeg allerede begynt å planlegge den neste. Det er steder i verden jeg vet at jeg ønsker absolutt å dra, for eksempel til Kapp det gode håp, i det ekstreme sør i Afrika.»

Høyhælte sko

«Jeg liker ordtaket: hvis skoene passer deg, få et par av hver farge! Fine sko er mitt svake punkt. Kolleger sier min tilnærming kan gjenkjennes av trinnene i korridoren.»

***

Abonner på «Kveldsnyheter» her.

Aiken Woolery

"Lidenskapelig zombie-aficionado. Hardcore internett-fan. Reiseguru. Generell advokat for sosiale medier."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.