For Shymoon er det første punktet individuelt, for Schreiber

Shimkoons første poeng i Norge

Etter sin åttende kamp i Norsk Damer Innebandy League, var Nancy Shimkoon den første som scoret med en presis pasning i en kamp hvor hun skal representere Stavanger IBK med en score på 4: 7 (0: 2, 3: 1, 1: 4 ) Sarpsborg ble dårlig på den siste tredjedelen av kampen. Latvisk innebandy assisterte makkeren i det fjerde målet laget scoret i tredje periode, da resultatet ble 4:6. Med tre opptjente poeng rykker Stavanger-laget ned til siste åttende plassering, og mangler de siste rivalene som scoret de første poengene på stillingen. Neste kamp for det latviske laget er først ventet etter verdensmesterskapet 12. desember.

Schreibers første poeng i Bundesliga

Den historiske kampen i det sterkeste innebandymesterskapet i Tyskland ble tildelt Natalia Schreibers «SG Stern Munchen / Sportfreunde Puchheim», som slapp inn i ekstraomganger med resultatet 5: 6 (1: 0, 2: 2, 2: 3.0: 1) ) i «SSF Dragons Bonn». Til tross for nederlaget var dette det første poenget som ble vunnet av det latviske laget i det sterkeste nasjonale mesterskapet. I løpet av kampen ledet München-laget med 1:0 og 2:1, men i tredje periode endte de 3:5. Et mål ble scoret i midten av den tredje, men utligningen ble scoret bare to sekunder før slutt på ordinær tid. Den latviske målvakten løp hele kampen på målet til gjestelaget. På tabellen ligger München-laget fortsatt på sisteplass med ett poeng, to poeng bak Bonn-laget. Lagets neste kamp er først planlagt i februar.

Krastiņas andre nøyaktige skudd for sesongen

AFK, representert ved Liena Krastiņa, som vant sin sjette kamp denne sesongen, fortsetter å demonstrere en meget overbevisende prestasjon i det sterkeste innebandymesterskapet i Danmark. Denne gangen klarte gjestene å takle «AaB Innebandy» med resultatet 8:4 (3:0, 0:0, 5:4). Etter en lang pause leverte også den latviske innebandyeksperten en fruktbar prestasjon, og scoret i andre halvdel av tredje periode, og kom inn på 7:2 til laget sitt. For Latvia var det det andre målet denne sesongen. I sin region ligger Aarhus-laget på en komfortabel topplass med 17 poeng på seks kamper, fem poeng foran sine siste rivaler.

Antall scorede mål rundes av til ti

I 3. divisjon av den svenske innebandyligaen scoret Thomas Christopher Birstins sitt 10. mål for sesongen, og bidro dermed med nok en seier til Storvreta IBK U, representert av ham selv og Gustav Tolman, med en score på 9: 1 (2: 0, 3). : 0, 4: 1). ) spiller «Vaddo IF». Latvisk innebandy scoret midt i kampen og tok en 5:0-ledelse til fordel for hjemmelaget. Derfor scoret Birstiņš 14 (10 + 4) prestasjonspoeng på syv kamper denne sesongen. De tre poengene vant Storvreta IBK U andreplassen med 18 poeng på sju kamper. Også Balinge IF har like mange poeng.

Rukavishnikov er på det 15. effektivitetspunktet

Nikolas Rukavišņikovs, som allerede har nådd det 15. poenget i løpet av sin debutsesong, fortsetter å demonstrere sin vellykkede prestasjon i det sveitsiske U-18 innebandymesterskapet. Denne gangen la den latviske spilleren en pasning, der han representerte «Grasshopper Club Zurich» kapitulerte «Floorball Thurgau» i hjemmekampen med 3: 6 (1: 0, 2: 0, 0: 6), men senere to perioder det gunstige resultatet for hjemmelaget: 0, og ni minutter igjen av ordinær tid, ble resultatet uavgjort. I det åttende minuttet av kampen assisterte Rukavišņikov enheten i det første målet. Etter første runde ligger «gresshoppene» med 19 poeng på femteplass i turneringsrankingen.