For Depay og Holland, et «hat-trick» i de ødeleggende seirene til det nederlandske og norske laget

38 minutter ut i kampen fikk Depajs en straffe og en straffe ble tildelt vertene. Etter 54 minutter, etter nok en stor corner, banket Steven Berghuiss på kanten av rekkevidden til Depajs, som bare ikke klarte å sette ham på nettet.

I kampens 80. minutt scoret Hues Tils sitt første mål for den nederlandske landslagsspilleren, men på slutten av ordinær tid satte Doniel Malen inn 6-0 med et skudd fra rundt 12 meter. I det andre minuttet av tilleggstid tok Dzengiz Inders tilbake et mål, men det var en svak trøst for tyrkerne.

Det tyrkiske landslaget led sitt største nederlag siden 17. oktober 1990, da de kapitulerte for Irland i EM-kvalifiseringen i 1992.

I en annen kamp i denne gruppen slo Norge Gibraltar 5:1 (3:1) hjemme.

På 23 minutter av kampen ga Kristians Tūrstveds nordmennene ledelsen, men sju minutter senere mottok Holans ballen i 16-meteren og nådde uforstyrret 2:0 fra rundt åtte meter. I kampens 39. minutt ble han igjen stående uten tilsyn, noe som gjorde at det norske landslaget kunne øke ledelsen, men mot slutten av omgangen tok Rice Stiče tilbake et mål.

I det 59. minutt kunne et par raske og velstående taklinger etterfulgt av et skudd på kanten av Alexander Serlet ha resultert i nok et mål for Norway, men Nederland leverte en spektakulær redning.

Det har allerede blitt rapportert at i denne undergruppen i Podgorica endte det lokale montenegrinske landslaget og den latviske kampen uten uavgjort 0:0 (0:0).

I undergruppe G har Nederland og Norge 13 poeng etter seks kamper, Tyrkia har 11 poeng, Montenegro har åtte poeng og Latvia har fem poeng, men Gibraltar ligger fortsatt under.

Andre steder beseiret verdenscupvinnerne Frankrike Finland 2-0 (1:0) foran fansen. Antoine Grizmann scoret begge målene for det franske landslaget.

I den andre kampen i denne gruppen klarte ikke Bosnia-Hercegovina å slå Kasakhstan hjemme, duellen endte 2:2 (0:0). Bosnierne ble scoret av Miralem Pianic og Luka Menalo, mens gjestene var Islambeck Kuat og Baktijor Zainutdinov, som spilte 2:2 i det femte minuttet av tilleggstid.

I undergruppe D er lederen med 12 poeng på seks kamper Frankrike, fem poeng for fire og fem kamper for Finland og Ukraina og tre poeng for Bosnia-Hercegovina og Kasakhstan, med henholdsvis fire og fem odds.