Finalen i ATP-finaleturneringen blir annerledes: N. Dzokovic ble uventet slått ned av A. Zverev

Begge semifinalene ble spilt på lørdag, med en overraskelse registrert.

Den første raketten på planeten, Novak Djokovic, måtte erkjenne Alexander Zverevs (ATP-3) ledelse på 6:7 (4), 6:4, 3:6 og slå den unge tyskeren ned i den store finalen.

Tyskeren, som brøt Nolles åtte seire på rad, suspenderte motstanderen for nok en milepæl: den serbiske tennisspilleren har allerede vunnet det sjette trofeet i ATP-finalen, og ifølge denne indikatoren ville han ha liknet rekordholderen Roger Federer.

Det vil bli husket at om sommeren i Tokyo brøt Sasha Zverev det gyldne håpet til N. Dzhokovich i semifinalen, og til slutt sto serberen uten medalje.

Det er riktig at den serbiske tennistitanen har slått tyskeren begge gangene i år i «Big Cross»-turneringer i USA og Australia.

«I år har jeg ikke brukt så mange timer på papir med noen som med Novak. Det krever en imponerende fysisk utholdenhet for å overvinne ham.» Jeg er glad for å ha nådd finalen og gitt meg selv sjansen til å kjempe om tittelen «, sa Zverev.

Den serbiske og tyske thrilleren ble sett sent lørdag kveld av Daniil Medvedev (ATP-2), som vant billetten til finalen noen timer tidligere.

Russerne i den første semifinalen 6:4, 6:2 ga ikke noe håp for Casper Ruud (ATP-8) fra Norge.

Medvedev vant Nitto ATP Finals-turneringen i fjor og Zverev ble mester i 2018. Den andre og tredje verdensracketkampen begynner klokken 18:00. Litauisk vær.