Fin general for Sarina Wiegmans England: stor seier over motstanderen av det oransje EM

De engelske spillerne har fullført forberedelsene til EM i eget land. Landslagstrener Sarina Wiegmans lag vant 0-4 mot Sveits torsdag kveld på Letzigrund i Zürich, 1 av 3 nederlandske motstandere i gruppespillet i EM.

Ved pause hadde han fortsatt 0-0 i Zürich, men 11 minutter etter andre omgang åpnet Manchester United-spissen Alessia Russo scoringen på vegne av de engelske fotballspillerne. Etter Manchester City-spilleren Georgia Stanways forbløffende straffe femten minutter igjen, scoret også Chelsea-spissen Bethany England og Manchester Citys midtbanespiller Jill Scott i finalen.

Åpningskamp mot Østerrike
England åpner EM i sitt land neste onsdag (21:00) på Old Trafford i Manchester. Østerrike er også motstander av Wiegmans lag, som vant EM i sitt land for 5 år siden med Nederland og nå håper å gjenta det trikset som landslagstrener med det engelske damelaget. England spiller deretter mot Norge (i Brighton) og Nord-Irland (i Southampton) i gruppespillet, hvoretter de to beste lagene i gruppe A går videre til kvartfinalen.