Det latviske fotballandslaget kan ikke motstå det norske landslaget

Det latviske landslaget i fotball ga plass for det norske landslaget i kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2022 på Daugava stadion lørdag.

Det latviske landslaget slapp til gjestene med resultatet 0:2 (0:1). Gjestene økte ledelsen i det 20. minutt etter at en sensasjonell straffe fra Ehrling Holann på fc skled like forbi målvakten.

Dermed avsluttet latvierne første runde i gruppe G med fire poeng på fem kamper, noe som gjør at landslaget kan ta femteplassen i sekslagskonkurransen. Norge leder gruppen med ti poeng på fem kamper, men Nederland og Montenegro, samt det tyrkiske og Gibraltars landslag, spiller fortsatt lørdag.

Det latviske landslaget forsvarte nesten hele første omgang. Roberts Savaļnieks overrumplet alle med en flott åpningspasning, men dessverre ble Holanna like overrasket over trekket som alle andre og klarte å gå glipp av den ekstraordinære muligheten. Dommerne innrømmet det i en litt uforståelig situasjon, da Raivis Jurkovskis, som også veltet Kristians Tūrstveds, falt keitete.

På slutten av tiden mottok det latviske landslaget de første farlige angrepene, noe som førte til to straffer. En av dem henrettet Jānis Ikaunieks dyktig, men skuddet hans ble blokkert av Andre Hansen. Innledningen av andre omgang var også svært positiv for vertene. I en av episodene ble Vladimir Kamesh slått ned i 16-meteren, men dommerens fløyte ble stille.

Men i rundt 60 minutter har nordmennene igjen dominert. Eljunussi overrumplet alle med en flott åpningspasning, men dessverre ble Josjua Kings like overrasket over trekket som alle andre og klarte å misse den fantastiske muligheten.

Det latviske landslaget starter andre runde tirsdag når de gjester det montenegrinske landslaget.

Portalen «Delphi» tilbød live tekst av spillet.

PK-kvalifisering i fotball: Latvia – Norge

Latvia – Norge 0: 2 (0: 1) Scorer: – – Erling Holland (20 min, 11 min), Muhammad Eljunussi (66 min) Advarsler: Vladislav Gutkovskis (62 min), Vladislav Fyodorov (90 min) + 2 min. ) – -Avslag: – – -Latvia: Pāvels Steinbors (Roberts Ozols, 43 min.), Roberts Savaļnieks, Igors Tarasovs, Kaspars Dubra, Raivis Jurkovskis, Krišs Kārkliņš (Artūrs Zjuzins, 70 min.), Edushard Vladimrsodor Em. , 75 min.), Jānis Ikaunieks, Andrejs Cigaņiks (Raimonds Krollis, 75 min.), Vladislavs Gutkovskis (Roberts Uldriķis, 70 min.)

Spillstatistikk («Sofascore»):

Latvia – Norge 0: 2 (0: 1). Spillet er slutt

90 + 3. min Kings snapper ballen dyktig.

90 + 2. Min Fyodorov får gult kort. Han må gå glipp av neste kamp.

90 + 1. min Joshua Kings treffer ballen i hodet og treffer stolpen!

90 «Det latviske landslaget organiserer det tredje hjørnesparket på slutten av ordinær spilletid, men Ikauniekas pasning når ikke mottakeren. Ryddeperioden vil være fire minutter.

85 min. Korte blink. Nordmennene har forberedt et par farlige kontringer. En av dem ender opp med et skudd som Ozols slår i et stort hopp.

79 minutter ut i kampen signaliserte dommeren en kontring. Det latviske landslaget har fått tilbake kontrollen over ballen, men det er ennå ikke skapt noe farlig.

77 minutter Ungstjernen virker ivrig etter å score fra kampen.

75 minutter Det latviske landslaget erstattes av Fyodorov igjen og Kriga erstattes av Krollis.

72 minutter tar Meling et voldsomt dykk, men bommer på ballen. Holanns treffer ballen på sparket med et skudd som keeperen, Ozols, ikke hadde noe svar på.

70 minutter Det latviske landslaget spiller to runder.

I det 70. spilleminutt gjorde Melings en flott redning, og avverget skuddet keitete over stolpen. Nordmennene tok initiativet tilbake etter de første 15 minuttene. Det ser ut til at denne avskjæringen vil være den eneste som vil ha noen suksess for det latviske landslaget.

66 minutter Latvia – Norge 0: 2 Muhameds Eljunussi tar frisparket i 16-meteren, tar et venstresteg for å spille mot Tarasov og scorer 0: 2.

I det 65. minutt signaliserte dommeren et bytte for Serlet. Denne gangen skal det sies at Ozols redder familiens overhode.

Etter 65 minutter tok bortelaget ledelsen 0 – 4 da Holanns avsluttet et fantastisk angrep fra venstresiden med et spektakulært saksespark. Eik er på rett plass og tar ballen!

60 minutter Emsis lander i nærheten av Nurmann. Nordmennene vil få en farlig mulighet. Latverne gjorde det veldig bra i andre omgang. Gjestene gjør også umiddelbart de to første rundene.

55 «Enda en kontring gis uten straff. Ikauniekus burde ha scoret fra flekken, og plasserte ballen nær øvre venstre hjørne.

54 minutter Det latviske landslaget gjorde et godt nok angrep. Tarasov finner Ikaunieka med en diagonal pasning, gullmannen overlater ballen til Cigaņik, men treffer i retning Kameš.

51. Forhåpentligvis har minuttene startet halvveis. Et raskt brudd hjelper å finne et hjørnespark. Angrepet stenges imidlertid av Hansen, som fanger ballen i et høydehopp etter «corneren».

48 & # 39; De to lagene utveksler farlige kontringer. Jānis Ikaunieks og Ērlings Holanns fremfører passasjer som ikke når de tiltenkte mottakerne.

Latvia 0: 1 Norge. Andre omgang har begynt!

Statistikk for første halvår (SofaScore):

Latvia 0: 1 Norge. Første omgang er over

45 + 5. min.Kārkliņš slår en pasning med et trykk. De siste minuttene er imidlertid definert som de beste for prestasjonen til det latviske landslaget.

45 + 4. min Latvisk landslag på kontring vinner nok en straffe! Guiden klamrer seg så til Ikaunieka,

45 + 2. min Jānis Ikaunieks treffer nederste høyre hjørne, men Hansens reddet gjestene.

45 + 1. min En lang pasning i retning Gutkowski hjelper en spiss med å få et straffespark. Den første sjansen for det latviske landslaget!

Ryddeperioden vil være seks minutter.

Etter 41 minutter klarte ikke Steinbor å fortsette kampen etter kampen. Han erstattes av Robert Ozols. Det tar tid for keeper å gjøre seg klar til å ta banen. Det er en uvanlig lang ryddeperiode.

38 minutter. Eierne av feltet er ikke opp til straffefeltet.

33 min Det ene truende angrepet etter det andre for nordmennene. Denne gangen kaster gjestene det bort på egenhånd.

I det 32. spilleminutt måtte Steinboror forlate banen på grunn av en kneskade. Det norske landslaget gikk mesterlig inn i sekstenmeteren, og etterlot Tarasov på et jevnt underlag.

25 «Jānis Ikaunieks tar det latviske landslagets første langdistanseskudd. Andre Hansen har ingen problemer med å ta ballen med hendene.

24 «Det latviske landslaget utførte ikke engang et angrep i første halvdel av første omgang. Absolutt norsk herredømme.

20 minutter Latvia 0: 1 Norge Gjestene ledes av Nederland med et sterkt straffespark fra 11 meter i høyre hjørne, forbi Steinbor.

18. minutter Det norske landslaget tar straffespark i 11-metersstraffen. En virkelig uventet «pendel» … Dommerne ber om en repetisjon av VAR.

15 «Nordmennene har allerede tatt fem cornere. Det latviske landslaget ble trykt på siden av banen.

I kampens 11. minutt kommer Eljunussi med frispark. Steinboram måtte blande seg inn, og avbrøt den norske pasningen fra midten av banen, men begge spillerne ble hardt slått.

7 min. Målscoreren velger riktig posisjon for å stoppe Nederland fra å score! Nordmannen hadde allerede passert Steinbor, men var ikke takknemlig for corneren.

6 «Ellunussi fanger ikke ballen og slår umiddelbart fra 18 meter! Steinboro svinger og skyter … vakkert. Nordmennene gjør ingenting på to cornere.

4. min Nordmennene har kontroll på ballen, men hjemmelaget er klare til å aktivt presse og irritere. Det første bildet ble tatt av Torsby, men han ga seg egentlig ikke.

Latvia 0: 0 Norge Kampen har begynt!

Det ble sunget salmer fra begge land.

Gjestesammensetning.https: //twitter.com/nff_landslag/status/1434165623609757699

Artūrs Zjuzins ble erstattet av Krišs Kārkliņš og Antonio Chernoordy ble erstattet av Igors Tarasov. Vladimir Kamesh står også i køen etter spillets utgivelse.

For tre dager siden overvant det latviske fotballaget ansvarsbyrden ved å slå Gibraltar-landslaget på slutten av kampen. I dag kan plasseierne alene bringe en positiv overraskelse ved å slå det norske landslaget og dets stjerne Erling Holland.

God kveld, lesere av «Delphi»-portalen! Denne lørdagen vil det være sport, med latviske fotball- og volleyballag som spiller parallelt.