Det latviske fotballaget skal prøve å hevne Montenegro

Vladimir Kamesh gir den norske forsvarsspilleren Birger Meling high five.

Ilmārs Stūriška, «Latvijas Avīze», JSC «Latvijas Mediji»

Det latviske fotballaget i VM-kvalifiseringsturneringen på Daugava stadion anerkjente Norges overlegenhet – 0: 2. Tirsdag går den siste av de tre septemberkampene i uttaksturneringen mot Montenegro.

Cocktail

VIDEO. Store endringer forventes i finansverdenen: astrolog Jānis Bēniķis avslører hva som vil skje i 2022

10 timer

Nyhetene

«Vi forstår at det ikke finnes noe lignende på det europeiske markedet.»Preili-laboratoriet er det første i Europa som begynner å produsere tyggeost for hunder

16 timer

Nyhetene

«Enda en utvandringsbølge finner sted igjen». SKDS-sjef Kaktins er bekymret for situasjonen i Latvia

1 dag

Les flere nyheter

I den første tredjedelen av spillet pustet ikke nordmennene hjemmelaget, men målet ble scoret på 20-tallet etter en kontroversiell 11-metersstraff, med æresgjesten Erling Holan som bevis.

Allerede i det tredje målet på rad av det latviske landslaget brukte dommerne et videoavspillingssystem.

På slutten av første omgang og i begynnelsen av andre omgang forverret Latvia gjentatte ganger situasjonen nær motstanderens mål.

ANDRE LES NÅ

Halvveis i andre omgang la Mohamed Eljunusi, Englands Premier League-midtbanespiller Southampton, til Norges ledelse på resultattavlen.

«Det vi så på banen bekreftet forskjellene i ferdigheter til begge lag. I første omgang var det for mye respekt for motstanderne i duellen og vi spilte med ballen ganske raskt. Det var ikke lett å kjempe mot en motstander med en mesterlig og sterk angrepsgruppe. Jeg kan takke gutta for deres dedikasjon og energi. Ja, det var ikke den beste kampen fra et prestasjonssynspunkt, men spillerne prøvde å kompensere for det med andre kvaliteter og kvaliteter, sa Dainis Kazakevičs, treneren for det latviske landslaget, som kommenterte straffesparket. , inkludert en situasjon der en pendel kunne bli tildelt den norske porten i andre omgang.

Keeper Pavel Steinbor fullførte ikke kampen på grunn av skade.

RELATERTE ARTIKLER

I første runde overrasket ikke det montenegrinske laget noen av sine direkte konkurrenter i kampen om de to første plassene i gruppen, men i Latvia vant de først på slutten av kampen, takket være det utmerkede skuddet fra distanse av leder Stevan Jovetic.

I de siste fem kampene, inkludert testkamper, har ikke montenegrinerne vunnet. «Liepājas» forsvarer Marko Simičs har ikke spilt på to kamper i september.