Alvorlig avhengighet, psykiatriske problemer og arbeidsledighet: hvordan Eurovision-vinner Alexander Ribak lever

Alexander er ikke særlig populær nå. Han kjenner det praktisk talt ikke i Frankrike og Tyskland – «Eurovision» regnes ikke som grandiose eller bemerkelsesverdig her, men musikkritikere gir den jevnlig svært lave karakterer.

«Det er vanskelig å spille over hele Skandinavia: Danmark, Sverige, Finland. Sverige er en egen historie. Musikken min er populær der og jeg selger mange plater der, men alle musikkritikere gir meg» singler «og» dobler «. «De liker meg ikke. Nordmenn gir meg «fem» og «seks», men svenskene liker det ikke «i et intervju.

Ribak hadde nok arbeid og levebrød, i alle fall frem til pandemiens begynnelse. Imidlertid begynte helseproblemer å bli alvorlig hemmet av kreativitet. I mange år var artisten avhengig av sovemedisiner og antidepressiva, og i januar 2020 bestemte han seg for å starte et nytt liv på jakt etter medisinsk hjelp.

«De siste årene har min avhengighet av piller gjort meg svak og skremt. Det har påvirket ikke bare hjernen min, men også musklene og allmenntilstanden min. Denne avhengigheten har skadet forholdet mitt til mennesker, men mest av alt har den nesten ødelagt min vilje til å leve.» sosialt nettverk oppdaget av sangeren.

Han snakket åpent om hvordan han skal forholde seg til rehabilitering
Instagram-konto. Kunstneren har bestemt seg for å dele informasjonen for å hjelpe de som opplever lignende vanskeligheter. Til tross for smertene, hallusinasjonene og panikkanfallene, fortsatte Ribak å hoppe over sanger. En av dem – «Gi meg regn».

«For meg personlig handler denne sangen om grusomhetene jeg opplevde under rehab. Hodepine, hallusinasjoner, kaldsvette og mareritt var mine allierte hver dag. På de mørkeste dagene følte jeg at magen min ble kuttet med knivene. «I sannhet, det er rett og slett gøy! Alt går etter planen. Og jeg vet at det vil forsvinne, sa Alexander.

Avhengighet og behandling refererte også til kunstnerens personlige liv. I lang tid møtte han en jente som heter Julia, som han møtte i «Tinder»-applikasjonen. Hva hennes elskede Ribak avslørte ikke, men gjentok stadig at hun er veldig glad i dette forholdet. Imidlertid ble paret skilt i 2019.

«Jeg følte det som om jeg ikke kunne være i nærkontakt med noen. Det er relatert til fysisk smerte, når jeg lider, vil jeg ikke komme i kontakt med mennesker og spesielt de jeg liker veldig godt. (..) for kjærlighet og helse på samme tid, for jeg kunne ikke, «delte Ribak med fansen.

For å overleve den alvorlige skilsmissen tok musikeren en tur til USA. Der prøvde han å oppdage nye steder, lytte til musikk, bare sitte i bilen alene. Ribak sier hun fortsatt er i et varmt forhold til ekskjæresten sin og kaller ham en «flott» jente.

Eurovision-vinneren har ikke tenkt å stoppe ved kreativt arbeid. Selv om behandlingen fortsatt pågår, skal Alexander på en etterlengtet turné i mai: «God morgen! Min første tur siden starten av pandemien. Min første tur etter å ha sluttet med sovemedisin!»

Andre leser for tiden

Porziņģis ankommer med helikopter, Aija Andrejeva gifter seg i hemmelighet – det som var det mest luksuriøse og lyseste kjendisbryllupet i år

Sannheten om hvorfor prins William og hertuginne Catherine ikke slutter seg til selskapet

Numerologprognoser: hvordan finne ut hva som forventes i 2022 etter fødselsdato

Jasper Carter

"Frilans introvert. Vennlig fanatiker i sosiale medier. Kommunikator. Bråkmaker. Hardcore matnerd."

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.