🎥| Tinkering Tottenham blir overrasket av Aston Villa på nyttårsdag

Tottenham Hotspur startet Premier League i 2023 med et tap. Aston Villa går for sterkt i London nyttårsaften: 0-2.

Begge lag fikk en kjempestart på kampen og hjemmelaget fikk sin første sjanse gjennom forsvarsspiller Matt Doherty. Etterpå var det lang ventetid på neste underholdningsmoment, som kom rett før pause via Harry Kane. I likhet med Dohertys forsøk ble også Kanes forsøk blokkert.

Overraskelse for Spurs
Etter pause kom gjestene ut av garderoben som en haug med spyd: Etter en assist fra Ollie Watkins sørget Emiliano Buendía (se nedenfor) for 0-1. DE våkner han jobbet for Spurs, som begynte å ta mer og mer risiko og derfor utvide plassene.

Det siste var fatalt for Antonio Contes lag: Douglas Luiz plystret ballen etter en lang vakker pasning fra John McGinn presist forbi Hugo Lloris for avgjørelsen.

«God kveld Emery»
Villa-manager Unai Emery gjorde deretter en taktisk endring for å sikre seier. Villa er 12. i ligaen med 21 poeng, Spurs er fortsatt mellom Manchester United (4.) og Liverpool (6., mandag mot Brentford) på topp 5 med 30 poeng.